Miroljub Radovanovic's Facebook profile

Monday, March 26, 2007

UFC (Ultimate Fighting Championship)

Hehe, dobro, dobro, nije bas o UFC - u, ali ima veze sa tucom. U nedelju (jesam li vec pomenuo da smo radili i u nedelju - hehe), izasli Sima i ja sa posla da pogledamo neki racunar i da pojedemo nesto. Kad odjednom ispred nas - spektakl ;). Vidimo nekog lika kako pokusava nesto da izvadi (otme) iz taksija. Posle se ispostavilo da je i on sam taksista, al da nastavim :). Uspeo je da izvuce neki ranac. Naravno, taksi se kretao. Sta reci, Misko ga je zaustavio skoro u mestu :). Otvara vrata, krece prema prvom liku, zatim se vraca do kola da uzme nesto (ja mislio bejzbolka, Sima pomislio pistolj medjutim izgleda da nije nista uzeo :( ). I tu krece. Vicu jedan na drugog, pokusavaju da sutnu jedan drugog, otimaju se oko torbe. Mada, vise su vikali i gurkali se nego sto su razmenjivali udarce. Verovatno ni jedan nije smeo prvi da zamahne. Mi stali da navijamo, ovaj, da probamo da rastavimo ;).

Neka zena pocela da vice "Stop fighting, stop fighting" a oni prakticno samo vicu jedan na drugog. Tu se nasao i jedan biciklista - odmah je stao izmedju njih i pokusao da ih razvadi - budala :). Naravno, kako to i biva u takvim situacijama, cim su videli da ima neko izmedju njih, odma pocinje sutiranje, udaranje. Hehe, cak je taksista i pljunuo onog prvog. "Sir, this is not called for" je bilo sve sto je biciklista uspeo da kaze - naravno, posto ga je taksista pljunuo :D. U tom momentu dolazi Peacemaker - lokalni baja sa pitbulom. Prelazi ulicu kao da je oslobodio Beograd i odmah se nasao prozvanim da sredjuje stvar. Tu smo se vec prakticno smorili, te krenuli dalje, jer od pravog fajta nije bilo nista. Kao i obicno, u takvim situacijama, najgore je prosao biciklista, jer je krenuo da ih razvadi. Bio je pljunut, a bogami primio je i par udaraca u toj razmeni. Mislim, zakacili su ga malo, nije bilo direktno, ali ni to mu nije trebalo. Pustis budale neka se biju, ionako ce da se umore posle par udaraca. Posle toga se umesaj - ako hoces. Uvek bilo i uvek bice ;).

A oko cega su se posvadjali - ne znam. Izgleda da je taksista prosao suvise blizu auta ovog lika. Dal mu je ogrebao auto ili je ovaj procenio da taksista suvise blizu prolazi ili nesto trece ostace zauvek tajna ;).

9 comments:

Veljko said...

Ih, pa ti ameri ne znaju ni da se biju :P
da su nasi taksisti bili u pitanju tu vec bilo svasta :D

Мукајло said...

što bre ne dopustiš anonimne komentare, ovako moram da se zajebavam popunjavajuci neke forme da bih ovde nešto napisao?

Miroljub Radovanovic said...

Eee ;). Pa kad bi se ljudi potpisivali mozda bi i dozvoljavao :D. Ovako, ne moze.

biljak said...

E vala Milane, nek' si mu rekao! Ja bih sto puta nesto napisala, ali kad pomislim kroz koju torturu moram da prodjem da bih se registrovala, prodje me volja! ;)
Potpisivaceeeemoooo seeeeeee.... Stvarnoooo!

Veljko said...

ma covek je u pravu ... i treba da se ulogujes.. ovako moze neki MMR da ti pise a da ne znas ko je :P

Majk - podrzavam te - zadrzi logovanje! Tri put ura za Majka! Ura! Uraa! Uraaa!

Miroljub Radovanovic said...

Dobro, ajd, pusticu - probno ;)

Anonymous said...

Test, test, jen, jen, jendva, jendvatri :D.

biljak said...

to majki, kuco stara!
ovo samo da dokazem da cu da se potpisujem :)

Anonymous said...

Svaka cast Miko za pustanje anonimnih komentara :)