Miroljub Radovanovic's Facebook profile

Sunday, April 22, 2007

Wild Wild West

Evo, da ne bude da je ovde samo rad, rad i samo rad. Nadjosmo, jelte, jedan bar :D. Ispred - bajkeri, 200 kila, namrsteni, istetovirani, naravno po par zuba fali. Na lokalu zamagljena stakla (bolje reci nikad ribana), lokal oronuo, covek bi rekao - ko udje, taj ziv nece izaci. Nekako resimo da udjemo, culi smo da je jeftino pivo ;). Racunamo, vredi rizikovati. Unutra - enterijer jos gori. 10-15 gostiju, malo pricaju, igraju bilijar. Jedino neobicno mi je bilo sto su imali (bar) 5 izbacivaca. Hehe, vidim, mesto obecava :D. Narucismo po jedno pivo i taman dok smo ga zavrsavali - videsmo uvertiru. Decko narucio pice, al' valjda sa specijalnim tretmanom ;). Pope se konobarica na sank, skinu decka do pojasa, ispoliva ga viskijem, izdeveta ga kaisem po dupetu, hehe, a on sija od srece :D. Hehe, ajd' onda da ostanemo, mozda bude jos interesantnih stvari.

Poce bar da se puni, ljudi dolaze, jos par njih dobi specijalni tretman. A onda - BUUUM. Zapalise sank, konobarice bljuju vatru, igraju na sanku (da ne bude zabune, obucene su igrale - nije bio striptiz klub ;) ), ludnica :D. Uglavnom su sve izvodile na sanku. "Stepovale" uz kantri muziku (jesam rekao da su bile obucene u kozne pantalone i kaubojke ;), vrtele hulahop sa pivom na glavi,... Celovecernji program. Mislim i da su imale neki program sa redosledom sta kad treba izvoditi. Video sam da su par puta citale sa nekog papira - pre nego sto ce krenuti sa animiranjem publike.

Hehe, a onda, kad se, jelte, devojke ponapijase, pocese i one na sank da se penju. Prvo stidljivo jedna, kao nije htela, popelo je drustvo, nije mogla da se obrani :D. E onda, kad su ostale videle - bilo je, sto je ona bolja od nas, hocemo i mi. Sta reci, sank je bio suvise mali ;). Vriska, graja, opstenarodno veselje ;). Nije ni cudo sto im treba 5 izbacivaca. Jes' da su bajkeri mirni po prirodi, al' desi se nekad i da se malo vise "zaigraju". Cak su imali i izbacivaca koji je bio zaduzen za wc. Da organizuje i zavodi red u wc - u. :D.

Evo na kraju i link Red Rock West Saloon. I tako, eto, k'o sto rekoh na pocetku, da ne bude da samo radimo, sto je i istina, desi se da povremeno i izadjemo na po jedno pivce ;).

5 comments:

Veljko said...

Hehehe, po kakvim barovima vi visite... a ja mislio Miroljub bas fin decko :)

Anonymous said...

Pa fin je Miroljub, vidis da to nije striptiz klub i da su sve cice obucene dok izvode kulturno-umetnicki program.

Miko,

Oces da ides i kada bude "Bikini Bike Wash"?

Anonymous said...

E da, sledeci put ponesi aparat kada odete tamo :)

Miroljub Radovanovic said...

Nego sta cu nego da ponesem. :D

A za BBW, pa moracu prvo motorce da kupim, jedan APN6 ;)

Unknown said...

Ufff, 'ocu i ja u Red Rock West Saloon....